Villám vakáció az olasz Adrián PLUSZ

0
EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL!
Ár75,000 Ft
EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL!
Ár75,000 Ft
2024.08.26.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1330

Hírlevél

Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Dátum: 2024.08.26-28.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 4.30
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása

Az olasz Adria-part sokak számára a nyári vakációk jelképeként jelenik meg. Bibione, Lignano, Caorle, Jesolo és a többi, kisebb üdülőhely az idei évben is homokos tengerpartjával, lassan mélyülő vízével, gyermek-és családbarát szolgáltatásaival, élményekkel és finom ételekkel várja látogatóit. A strandolás mellett az olasz hangulatban, sikátoros, szűk utcákban és az igazi „dolce vita” életérzésben sem lesz hiány villám vakációnk során.

 

Program:

 1. nap:

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel az olasz tengerpart egyik kedvelt városába, Caorlébe. Egy igazi, nyüzsgő olasz kisvárosba érkezünk, amelynek nemcsak szép strandjai csábítanak fürdőzésre (az Európai Bizottság minden évben átadja Caorlének az ún. Kék zászló díjat a strandok tisztaságáért és a környezet védelemért), hanem hangulatos terei, sikátoros utcái és történelmi épületei is hangulatossá, feledhetetlenné teszik az itt eltöltött órákat. Étkezési lehetőség mindenhol vár ránk, akár a tengerparton, akár az óvárosban időzünk. A strandon meghatározott távolságokra egymástól találunk öltözőfülkéket, mosdókat és zuhanyzót, illetve bérelhetünk napozóágyat is. A kora esti órákban elfoglaljuk szállásunkat, amely Noventa di Piave településen (kb. 30 km-re a tengerparttól), az AMEDIA Hotel NOVENTA****-ban vár ránk. Előzetes jelentkezés alapján vacsora is kérhető a hotelben (3 fogásos menüvacsora és víz az asztalon) – (2 éj).

 1. nap:

Reggeli után az olasz Adria talán legismertebb tengerparti üdülőhelyére, Lido di Jesolóba utazunk, ahol minden a nyári élményekről szól. Jesoló híres a fenyőerdők által szegélyezett, lassan mélyülő, hosszan elnyúló homokos tengerpartjáról, amely minden turista igényt kielégítően felszerelt: a fagyizók, éttermek, büfék mellett megtalálhatóak az öltözők, mosdók, zuhanyzók, ha szeretnénk, bérelhetünk nyugágyat is, és biztonságunkról képzett vízimentők gondoskodnak. A tengerparttal párhuzamosan futó főutca könnyen elérhető, és mindenféle vásárlási, étkezési lehetőségekkel várja az ide érkezőket. Lido di Jesolóban felépítettek egy családi szórakoztató központot, amely több mint egy sima vízi park. A Caribe Bay (korábbi Aqualandia) egy igazi Karib-sziget Jesolo központjában fehér homokkal és több mint 2000 pálmafával.  Egy 80.000 m2 területen fekvő szórakoztató oázis, amelyben egy egész napot a szórakozás, a sport és a kikapcsolódás jegyében tölthetünk el a 27 látványosságnak, 7 előadásnak és a különböző korosztályok számára kialakított 3 strandnak köszönhetően. A kalandra vágyók leugorhatnak Európa legmagasabb Bungee Jumping tornyából vagy lecsúszhatnak a Captain Spacemakeren: Európa legmagasabb csúszdáján! (Figyelem, a Bungee Jumpingra speciális utasbiztosítást kell kötni!) A nap végén visszautazunk szállásunkra.

 1. nap:

Reggelit követően a Lido tengerpart egy újabb közkedvelt szakaszán, Bibionében töltjük el napunkat. A település Magyarországhoz való viszonylagos közelsége miatt a magyar turisták körében is igen népszerű olaszországi nyaralóhelynek számít. Hangulatos, rendezett, a turisták igényeit mindenben kiszolgáló, fejlett idegenforgalmi szolgáltatásokat kínáló város. Túlságosan olaszos hangulatra, történelmi épületekre azonban itt ne nagyon számítsunk: egy kifejezetten turisztikai célból létrehozott üdülőtelepülésről van szó. „Napfény Európa szívében” – így is nevezik Bibionét. A hosszú parti fövenyének puha homokja és az Adria tengervizének tisztasága miatt az egyik leglátogatottabb észak-olasz fürdőhely. Egész napos fürdőzési lehetőség a tengerben. Hazaindulás 16.00-kor, várható hazaérkezés az éjfél körüli órákban.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Csoportkísérő idegenvezetést
 • Szállást 2 éjszakára 4 csillagos hotelben, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobában a Noventa di Piavében található AMEDIA Hotel NOVENTA****-ban
 • Svédasztalos reggelit

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást:70 éves korig: 2.700 Ft/fő; 70 év felett: 4.500 Ft/fő
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást: 70 éves korig: 6.500 Ft/fő; 70 év felett: 9.000 Ft/fő
 • Vacsora (2 alkalomra): 24.000 Ft/fő
 • Egyágyas felárat: 24.000 Ft/fő
 • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
 • • Strandon a nyugágybérlés költségét: kb. 25 €/szett alkalmanként (nem kötelező)
 • • Belépőjegy árát a Caribe Bay-be: kb. 40 €/fő (Bungee Jumping + kb. 40 €/fő
Képek