Villám vakáció az olasz Adrián: Caorle és Jesolo

0
Foglalás
Ár48,000 Ft
Foglalás
Ár48,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

3997

Hírlevél

Időtartam: 2 nap/ 1 éj
Dátum: 2023.07.13-14. (BETELT!); 08.09-10. (BETELT!)
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 4.30
Az út leírása

Az olasz Adria-part sokak számára a nyári vakációk jelképeként jelenik meg. Bibione, Lignano, Caorle, Jesolo és a többi, kisebb üdülőhely az idei évben is homokos tengerpartjával, lassan mélyülő vízével, gyermek-és családbarát szolgáltatásaival, élményekkel és finom ételekkel várja látogatóit. A strandolás mellett az olasz hangulatban, sikátoros, szűk utcákban és az igazi „dolce vita” életérzésben sem lesz hiány villám vakációnk során.

 

Program:

 1. nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel az olasz tengerpart egyik kedvelt városába, Caorlébe. Egy igazi, nyüzsgő olasz kisvárosba érkezünk, amelynek nemcsak szép strandjai csábítanak fürdőzésre (az Európai Bizottság minden évben átadja Caorlének az ún. Kék zászló díjat a strandok tisztaságáért és a környezet védelemért), hanem hangulatos terei, sikátoros utcái és történelmi épületei is hangulatossá, feledhetetlenné teszik az itt eltöltött órákat. Étkezési lehetőség mindenhol vár ránk, akár a tengerparton, akár az óvárosban időzünk. A strandon meghatározott távolságokra egymástól találunk öltözőfülkéket, mosdókat és zuhanyzót, illetve bérelhetünk napozóágyat is. A kora esti órákban elfoglaljuk szállásunkat, amely Levada di Ponte di Piave városban (kb. 45 km-re a tengerparttól) vár ránk, s elfogyasztjuk vacsoránkat. (1 éj)
 2. nap: Reggeli után az olasz Adria talán legismertebb tengerparti üdülőhelyére, Lido di Jesolóba utazunk, ahol minden a nyári élményekről szól. Jesoló híres a fenyőerdők által szegélyezett, lassan mélyülő, hosszan elnyúló homokos tengerpartjáról, amely minden turista igényt kielégítően felszerelt: a fagyizók, éttermek, büfék mellett megtalálhatóak az öltözők, mosdók, zuhanyzók, ha szeretnénk, bérelhetünk nyugágyat is, és biztonságunkról képzett vízimentők gondoskodnak. A tengerparttal párhuzamosan futó főutca könnyen elérhető, és mindenféle vásárlási, étkezési lehetőségekkel várja az ide érkezőket. Lido di Jesolóban felépítettek egy családi szórakoztató központot, amely több mint egy sima vízi park. A Caribe Bay (korábbi Aqualandia) egy igazi Karib-sziget Jesolo központjában fehér homokkal és több mint 2000 pálmafával.  Egy 80.000 m2 területen fekvő szórakoztató oázis, amelyben egy egész napot a szórakozás, a sport és a kikapcsolódás jegyében tölthetünk el a 27 látványosságnak, 7 előadásnak és a különböző korosztályok számára kialakított 3 strandnak köszönhetően. A kalandra vágyók leugorhatnak Európa legmagasabb Bungee Jumping tornyából vagy lecsúszhatnak a Captain Spacemakeren: Európa legmagasabb csúszdáján! (Figyelem, a Bungee Jumpingra speciális utasbiztosítást kell kötni!) Hazaindulás 16.00-kor, várható hazaérkezés az éjfél körüli órákban.

 

Figyelem!

Az autóbuszra felszállás feltétele, hogy az utas rendelkezzen az utazás pillanatában nála lévő, érvényes, kártyás típusú személyigazolvánnyal vagy útlevéllel, amely az utazás teljes időtartama alatt érvényes!

 Az utazásnak szintén feltétele az aktuális, COVID19 szabályozásnak megfelelő, határátlépésre és a szolgáltatások igénybevételére jogosító dokumentum. Kérjük, hogy a mindenkor érvényes szabályokról tájékozódjon a Konzuli Szolgálat honlapján!

 Egyre több helyen preferálják az érintésmentes fizetést, ezért érdemes bankkártyát is hozni magunkkal. A strandon az illegális „kereskedőktől” való vásárlás esetén a vásárlókat is büntetik, ezért kérjük, hogy utcai árusoktól lehetőség szerint NE vásároljanak!

 

FIGYELEM!

A szállást is tartalmazó utazásaink 2023.01.01-től EURÓBAN  is fizethetők!

Jelen utazásunk ára: 125 €/fő

Az utazás eurós díja készpénzben vagy eurós számlaszámunkra történő átutalással fizethető!

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Csoportkísérő idegenvezetést
 • Szállást 1 éjszakára 3 csillagos hotelben, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobában a Levada di Ponte di Piavében található Hotel al Gabbiano***-ban
 • Svédasztalos reggelit és menü vacsorát

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást70 éves korig: 1.800 Ft/fő vagy 5 €/fő; 70-80 év között: 2.700 Ft/fő vagy 7 €/fő; 80 év felett: 3.600 Ft/fő vagy 10 €/fő
 • Útlemondási bizt. + BBP70 éves korig: 4.000 Ft/fő vagy 10 €/fő; 70-80 év között: 6.000 Ft/fő vagy 16 €/fő; 80 év felett: 8.000 Ft/fő vagy 20 €/fő
 • Egyágyas felárat: 6.000 Ft/fő vagy 16 €/fő
 • Strandon a nyugágybérlés költségét: kb. 25 €/szett alkalmanként (nem kötelező)
 • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
 • Caribe Bay-be: kb. 40 €/fő (Bungee Jumping + kb. 40 €/fő)

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek