Csobbanás a szlovén tengerparton: Piran és Portoroz

0
Foglalás
Ár27,000 Ft
Foglalás
Ár27,000 Ft
2024.08.17.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

4466

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.08.17.
Indulás: Szombathely MMIK Parkoló, 4.30
Az út leírása

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor.

Utazás a szlovén tengerpartra, amely szépségében nem marad el sem a horvát, sem az olasz Adria mögött. Délelőtt fakultatív városnézés a hangulatos, félszigetre épült pirani óvárosban (Tartini tér, városháza, Ferences kolostor, stb.). Azok, akik Szlovénia gyöngyszemét tüzetesebben is megismernék, a főtérről elindulva felkapaszkodhatnak a Szent György templomba, ahonnan egészen elképesztő panoráma tárul a látogató elé. (Kb. 1,5 – 2 óra).

Ezután tovább utazás a szlovén Isztria egyik nyüzsgő tengerparti városába, Portorozba. A szlovén part egyik legelegánsabb szakasza található itt, amely tele van strandokkal. Mint a Földközi-tenger partjának ezen részein, Szlovéniában is inkább kavicsosak a strandok, mintsem homokosak. Mivel a víz rendkívül tiszta, nagyon csábító, ezért valószínűleg több időt fogunk a tengerben tölteni, mint a parton Az ország legjobb homokos strandja Portorozban található, ami még jobban erősíti a város turisztikai központi szerepét. Sokan nemcsak a tenger, de a gyógyfürdők miatt is ezt választják úti célnak vagy éppen a szerencséjüket akarják próbára tenni a város kaszinóiban. A város partjait bárok, füves kertek és napágyak töltik meg, a tengerparton egy gyönyörű sétány is fut.

A tenger kristálytiszta, de fenekén még ott is találkozhatunk sziklákkal, kövekkel, ahol a partok egyébként homokosak. A strandok egy része fizetős, de vannak szabadon használható részek is, ez csak egyéni döntés kérdése, hogy kit melyik rész fog meg jobban. Szabadidő, strandolási és étkezési lehetőség. Hazaindulás 18.00-kor, várható hazaérkezés éjfél környékén.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (900 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.500 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):a strandok ingyenesek, csak a nyugágyak bérlése esetén kell fizetni!
  • Városi nevezetességek belépői: kb. 6,00 €
Képek