Üdülés Szlovéniában

0
BETELT!
Ár165,000 Ft
BETELT!
Ár165,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1317

Hírlevél

Időtartam: 4 nap/ 3 éj
Dátum: 2024.07.30-08.02.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 6.00
Az út leírása
 1. nap: Indulás 6.00-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás a szlovén tengerpartra. Szlovénia tengerpartja megközelítőleg 40 km hosszúságú, s bár csodaszép természeti látvány, épített turisztikai örökséggel kisebb számban büszkélkedhet. A tenger azonban kristálytiszta és üdülővárosaiban élmény a nyaralás. Útközben a partszakasz egyik legnevezetesebb városába, Piranba látogatunk, amelynek mediterrán hangulata magával ragadó: egy romantikus séta vagy egy ital a macskaköves utcák egyik hangulatos kávézójában örök emlék marad. A séta után a szállás elfoglalása következik Portorozban, a Hotel Histrion**** -ban és indul a szabad program. A Portorož és Piran történelmi városa között elhelyezkedő, tengerparti Hotel Histrion helyszíni víziparkkal, szabadtéri és fedett medencékkel várja a vendégeket. A vendégek a Hotel Histrion strandját vagy a szomszédos hotel strandját is használhatják. A szálláshely egész területén ingyenes wifi biztosított. A svédasztalos étteremben helyi és nemzetközi fogások fogyaszthatók. A szállodakomplexumban játszótér és ajándékbolt is rendelkezésre áll. A hotelben és környékén sokféle sportolási és szabadidős tevékenységre nyílik lehetőség. Este vacsora a szálloda éttermében.
 2. nap: Reggeli a szálloda éttermében, majd egész napos szabad program, a szálloda szolgáltatásainak igénybevételével. Este vacsora a hotelben.
 3. nap: Reggeli a szálloda éttermében, majd egész napos szabad program, a szálloda szolgáltatásaink igénybevételével. Este vacsora a hotelben.
 4. nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben Koperbe, Szlovénia legnagyobb tengerparti városába látogatunk. Bár az útikönyvek szerint itt a turizmus háttérbe szorult, óvárosa még mindig csodás látványt nyújt. A tengerparti fürdésre valóban nem a legideálisabb hely, viszont több száz éves épületei, utcái miatt érdemes felkeresni, 1-2 óra alatt kényelmesen bejárható az óváros azon része, amit érdemes megnézni. Ezután szabadidő, majd búcsú a tengertől és hazaindulás. Nem búcsúzhatunk azonban édes élmények nélkül Szlovéniától, így hazafelé mindenképpen benézünk Trojanébe, a híres óriásfánkok birodalmába is. Várható hazaérkezés Szombathelyre forgalomtól függően 20.00 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Csoportkísérő idegenvezető költségeit
 • 3 éjszakai szállást 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, 4 csillagos hotelben Portoroz-ban, a Hotel Histrion****-ban, idegenforgalmi adóval
 • Svédasztalos reggelit és vacsorát

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 3.600 Ft/fő; 70 év felett: 5.400 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítást + Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 8.000 Ft/fő; 70 év felett: 10.500 Ft/fő
 • Egyágyas felárat: 40.000 Ft/fő
 • Belépőjegyet a Piranban: kb. 5 €/fő
Képek