Üdülés Közép-Dalmáciában

0
PÓTIDŐPONT!
Ár160,000 Ft
PÓTIDŐPONT!
Ár160,000 Ft
2023.07.24.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

3435

Hírlevél

Időtartam: 5 nap/ 4 éj
Dátum: 2023.07.24-28. (PÓT!).; 07.31-08.04. (BETELT)
Indulás: Szombathely MMIK Parkoló, 6:00
Minimum életkor: 6
Az út leírása
 1. nap: Szombathely – Vodice (kb. 580 km)

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel Vodicébe. Ez az üdülőváros Horvátország közepén fekszik és örömmel várja a magyar turistákat. A tengerpart teljes hosszában jól kiépített strandok, éttermek, bárok és bulizásra csábító helyek várják a pihenni és szórakozni vágyókat, ugyanakkor a kikötőben sok kirándulóhajó várakozik, hogy valamelyik szigetecske felé elinduljon. Szállásunk a Rivijera Hotelshez tartozó Imperial Park Hotel***-ban lesz. A szálloda Vodice tengerpartján, a központtól 700 méterre található. A szálloda előtt egy gyönyörű strand helyezkedik el. A vendégek kényelmét egy mediterrán gyógynövényekkel gondosan beültetett kert, étterem, teniszpályák és külső medence is szolgálja. Szállás elfoglalása és szabad program, majd vacsora a hotel éttermében.

 1. nap: Vodice

Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzés a tengerben. Este vacsora a szállodában.

 1. nap: Vodice – fakultatív hajókirándulás a Kornati-szigetekhez

Reggeli a szállodában, majd egész napos fakultatív hajókirándulásra indulunk a Kornati-szigetekhez. A Kornati Nemzeti Park Horvátország egyik népszerű szimbóluma, amely a tengerből kidudorodó milliónyi kis szigetecske és a sok sekély tengeri lagúna miatt népszerű kirándulóhely. Kb. 2,5 óra tengeri hajózás után érjük el a Kornati Nemzeti Parkot, ahol a hajó körbejár néhány szigetet, majd kiköt Dugi-otok szigeten, ahol az Ezüst tó található. Lehetőség van a szigeten sétálni, strandolni a belső tóban. Ebéd (sült hal/ hús, saláta, bor) a hajón. Visszaérkezés Vodicébe 18 óra körül. Aki nem vesz részt a programon, Vodicében szabadon töltheti el a napot. Vacsora a szállodában.

 1. nap: Vodice – Krka vízesések – Vodice

Reggeli után ismét fakultatív kirándulásra indulunk, ezúttal a Krka Nemzeti Park népszerű helyszíneit járjuk be. Lozovacból elindulva a hajókikötőbe indulunk, hogy helyi hajóval átjuthassunk a Ferencesek szigetére. A kis sziget fő látványossága az egykori kolostor, amelynek egy része ma is a szerzetesek által lakott terület, a másik épületrészben viszont kiállítások várnak minket. Miután visszahajóztunk a kiindulópontra, a vízesésekhez indulunk. A park fő látványossága a nagy vízesés, a Skradinski buk vízesésrendszere, mely több kisebb-nagyobb vízesésből áll. A Skradinski buk 400 méter hosszú és 100 méter széles területet foglal magában, 17 vízesés található itt. A vízesés legmagasabb és legalacsonyabb pontja között 48 méter szintkülönbség van. Ez Európa egyik legszebb mészkő vízesése. Miután mindent végig jártunk, visszautazunk a szállodába. Este vacsora a hotelben.

 1. nap: Vodice – Szombathely

Reggelit követően a Vodice szomszédságában található Sibenikbe indulunk. A város a Krka-folyó torkolatának térségében terül el és teraszos elrendezésben egy mészkősziklára építették, amely egészen érdekes bájt kölcsönöz a településnek. A város az UNESCO Világörökség része, így a kultúra iránt érdeklődők egész biztosan sok időt fognak eltölteni a felfedezésével. Szabadidő, majd hazaindulunk. Folyamatos utazás Horvátországon át Magyarországra. Várható érkezés Szombathelyre a közlekedési viszonyoktól függően 22.00 körül.

 

Kérjük, hogy a fakultatív kiránduláson való részvételi szándékukat előre jelezni szíveskedjenek, hogy megfelelő létszámban tudjuk foglalni a hajó-, illetve nemzeti parki jegyeket! Köszönjük!

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • Reggelit és vacsorát a szállodában (svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával)
 • Szállást 3 csillagos hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobában Vodicében, a Rivijera Hotels lánchoz tartozó Hotel Imperial Park***-ban
 • A külső medence és sportolási lehetőségek használatát (pl. asztali tenisz, billiárd)
 • Ingyenes WIFI-t

...nem tartalmazza

 • Tengerre néző szoba felárat (korlátozott számú szoba): 28.000 Ft/szoba/ 5 nap vagy 70 €/szoba/5 nap
 • Egyágyas szoba felára: 45.000 Ft/fő vagy 112 €/fő
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást70 éves korig: 4.500 Ft/fő vagy 12 €/fő; 70-80 év között: 6.800 Ft/fő vagy 18 €/fő; 80 év felett: 9.000 Ft/fő vagy 23 €/fő
 • Útlemondási biztosítást + BBP-t 70 éves korig: 7.500 Ft/fő vagy 20 €/fő; 70-80 év között: 11.500 Ft/fő vagy 30 €/fő; 80 év felett: 15.000 Ft/fő vagy 40 €/fő
 • Fakultatív kirándulások árát és belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
 • o Hajókirándulás a Kornati-szigetekre, ebéddel: kb. 70,00 €/fő
 • o Krka Nemzeti Park: 3.000 Ft/fő + kb. 40 €/fő (rezervációs díjjal együtt)
 • o Dottó a hajókikötőbe: kb. 10,00 €/fő
 • o Szent Jakab székesegyház, Sibenik: kb. 5,00 €/fő

FIGYELEM!

A szállást is tartalmazó utazásaink 2023.01.01-től EURÓBAN  is fizethetők!

Jelen utazásunk ára: 400 €/fő

Az utazás eurós díja készpénzben vagy eurós számlaszámunkra történő átutalással fizethető!

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek