Szeptemberi lazulás a dalmát riviérán, Omisban

0
Betelt!
Ár100,000 Ft
Betelt!
Ár100,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1174

Hírlevél

Időtartam: 5 nap/ 4 éj
Dátum: 2022.09.13.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 6.00
Az út leírása

1. nap: Szombathely – Omis (kb. 660 km)

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel OMIS-ba. Ez az üdülőváros a Spliti-öböl déli részén, védett, hatalmas sziklafalak által védett területen fekszik és gyermekekkel is ideális nyaralóhely köszönhetően annak, hogy a partvonalán több homokos strand is található. A város fekvése mesés, nem véletlenül birtokolták szívesen 250 éven át kalózok is. A hegyről egy hatalmas erődítmény vigyázta a környéket, maga a városmag pedig erős városfalakkal volt körülvéve. Az erődbe feljutni némi fáradozást igényel, de mindenképpen megéri! Szabadidőben bárki megteheti az itt eltöltött napok során. Szállásunk egy többszáz éves fenyőerdő területén, közvetlenül a tengerparton található, csendes környezetben, amelyet az óvárossal egy kb. 800 méteres promenád köt össze. Éttermében fogyaszthatjuk el reggelinket és vacsoránkat. A szobák a tengerre néznek, légkondicináltak, tévével és fürdőszobával felszereltek. A belvárosban, kellemes környezetben találhatunk éttermeket, bárokat, cukrászdákat és egyéb, hangulatos helyeket, amelyek egy nyáresti mediterrán séta ideális helyszínei lehetnek. Szállás elfoglalása és szabad program, majd vacsora a hotel éttermében.

2-4. nap: Omis

Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzés a tengerben. Este vacsora a szállodában. A köztes napokon, igény esetén fakultatív hajókirándulásokra (egész napos szigettúra, illetve hajózás a Cetina folyó kanyonjában) is indulhatunk (erről később adunk részletes tájékoztatást).

5. nap: Omis- Szombathely

Reggeli a szállodában, majd Splitbe látogatunk, amelynek legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Végül hazaindulunk. Várható érkezés Szombathelyre a közlekedési viszonyoktól függően 21.30 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérő idegenvezetést
  • Reggelit és vacsorát a szállodában
  • Szállást 3 csillagos hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobában Omisban, a Tourist Resort Brzet***-ban, idegenforgalmi adóval
  • Beépített útlemondási biztosítást (COVID19 fedezettel)
  • Ingyenes WIFI-t a közös helyiségekben

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást:70 éves korig: 4.000 Ft/fő; 70-80 év között: 6.000 Ft/fő; 80 év felett: 8.000 Ft/fő
  • Egyágyas szoba felára: 30.000 Ft/fő
  • Fakultatív kirándulások árát (később adunk róla tájékoztatást)

A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek