Strandolás Izolán

0
Foglalás
Ár25,000 Ft
Foglalás
Ár25,000 Ft
2023.07.30.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1027

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2023.07.30.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 5.00
Az út leírása

Indulás Szombathelyről 5.00-kor az Adriai -tenger partján, Szlovénia területén található Izola városába, amely kisvárosi jellege ellenére kellemes emlékeket hagy a látogatókban.  

A Trieszti-öböl dél-nyugati partján fekvő, tipikusan mediterrán városban hagyománya van a halászatnak, borászatnak, s ez egyben Szlovénia egyik legromantikusabb városa is. Azt mondják, aki egyszer látta Izolát, soha nem fogja elfelejteni.

A keskeny, középkori utcák, a hajók a kikötőben, a barátságos helyiek, a tengeri specialitások és itt készült bor, mind-mind felejthetetlen élmény. Izola mindig fontos halászkikötője volt a környéknek, s ma is autentikus, hamisítatlan tengerparti település. Hangulatos sétányán sok kellemes pad csábít pihenésre, kanyargós utcái pedig mediterrán idillt kölcsönöznek a városnak. A belső utcácskák finom ételekkel várnak minket, így akár meg is ebédelhetünk.  

Strandja a modern szabványoknak és normáknak megfelelően van felszerelve és kialakítva. Ez egy szép hely a pihenéshez és a tengeri fürdőzéshez, ahol élvezhetjük a festői tájat és a kedvező időjárási körülményeket. A partszakasz kavicsos (és helyenként részben homokos) stranddal, tiszta tengerrel várja látogatóit. A strandon napozóágyak és napernyők bérelhetők, és igénybe vehetjük a kölcsönzőközpontok szolgáltatásait. Egész napos szabadidő, strandolás vagy nézelődés a városban.

Hazaindulás 17.00-kor. Várható érkezés 22.30 körül.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 5.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (900 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.200 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel): -
Képek