Strandolás Crikvenicában

0
Foglalás
Ár27,000 Ft
Foglalás
Ár27,000 Ft
2024.08.23.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

3635

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.08.23.
Indulás: Szombathely MMIK Parkoló, 4:30
Az út leírása

Indulás Szombathelyről 4.30-kor a Horvátország egyik gyöngyszemének tartott Crikvenicába.

Crikvenica az egyik leghíresebb turisztikai központ a Kvarner-öböl térségében. Pörgős hely, a környék egyik legnagyobb városa, és a városközpont zsúfoltságát leszámítva alkalmas egy kellemes nyaralás eltöltésére. Bulis hely, sok a fiatal turista. Ugyanakkor, érdekes, hogy számszerűen mégis a kisgyermekes családosok dominálnak. Ők elsősorban a homokos strandok miatt döntenek a crikvenicai nyaralás mellett.

Crikvenicában mindenféle strandot megtalálunk a nyugodt sziklás strandoktól kezdve, a betonos/füves kiépítetteken keresztül, a zsúfolt homokos/aprókavicsos strandokig. Crikvenicára mondhatjuk, hogy egy szép város, hiszen bőven vannak csinos látnivalói, azonban sajnos szétszórva a városban. A városi strand fizetős, de ha kicsit sétálunk, bőven találhatunk  szabad strandokat is. Egész napos szabad program. Hazaindulás 17.30-kor. Várható érkezés 23.00 körül

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (900 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítás + BBP (2.500 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel): -

FONTOS!

  • Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul! A rossz időjárásra hivatkozva a részvételi díjat az utazási iroda nem tudja visszafizetni. Rossz idő esetén a program: Rijekai városnézés.
  • A szabad strandra (kavicsos rész) belépőjegyet nem szükséges váltani!!! A crikvenicai strand betonos és kavicsos, egy részen, elkerítve homokos partszakasszal találkozhatunk. A víz hidegebb, mint a jesolói partvidéken! A víz medre kavicsos, helyenként sziklás, ezért „tengerjáró papucs” viselése ajánlott. Az elkerített, homokos részre belépőjegyet szükséges váltani!
Képek