Strandolás a Makarska Riviérán-ingázással

0
EGY ÚR TÁRSÍTÁST VÁLLAL AZ AUGUSZTUSI IDŐPONTBAN ÉS EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL A JÚLIUSI IDŐPONTBAN!
Ár110,000 Ft
EGY ÚR TÁRSÍTÁST VÁLLAL AZ AUGUSZTUSI IDŐPONTBAN ÉS EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL A JÚLIUSI IDŐPONTBAN!
Ár110,000 Ft
2024.08.26.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1274

Hírlevél

Időtartam: 5 nap/ 4 éj
Dátum: 2024.07.11-15 (BETELT!).; 08.26-30.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 4.30
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása

A Makarska Riviéra egy festői, közel 60 km hosszú tengerparti szakaszt jelent, amelynek fő központja Makarska városa, hosszú sétányával, bárokkal, kávézókkal és üzletekkel. A gyönyörű kavicsos és homokos strandokat fenyőfák szegélyezik. A helyi strandok rendszeresen szerepelnek a világ legszebb strandjainak listáján. Ha a mediterrán természet szépségét szeretnénk élvezni, csak el kell látogatnunk a Biokovo Natúrparkba, ahol megtalálható Horvátország legmagasabb csúcsa, a Szent Jure és Hvar vagy Brac szigete is. Itt szezonban mindig süt a nap, a gyönyörű, hosszú, aprókavicsos strand sekély vízében jókat lehet szórakozni: akár az egész napot a tengerben töltjük, akár élvezzük valamelyik finomságot az egyik helyi kávézóba, étteremben, de sétálhatunk a tengerparti sétányon is.

Ön is szívesen élvezné e páratlan táj természeti szépségét, de nem szeretne horror áron szállást foglalni a luxus hotelek vagy apartmanok egyikében?

2024-ben egy új dologgal próbálkozunk: Medjugorjei szálláshelyünkről kiindulva minden egyes nap határt lépve strandolunk Makarska város legszebb strandján, és az egyik napon hajókirándulásra is indulunk Brac és Hvar szigetének legszebb strandjait érintve. Szálláshelyünk a boszniai Medjugorje városában található egyszerű, retró stílusú panzióban lesz. Ez valóban egy egyszerű, minden fényűzést nélkülöző hely, így aki igazi tengerparti, nyüzsgő szálláshelyre vágyik, kérjük, semmiképpen NE ezt a programot válassza! Akinek azonban elfogadhatóak ezek a feltételek, garantáltan nagyon jól fogja magát érezni!             

Program:

 1. nap: Szombathely – Medjugorje (kb. 850 km)

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás pihenőkkel Bosznia legkeletiesebb városába, Mostarba. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Szabad program, vásárlási lehetőség a bazárban. Ezután folytatjuk utazásunkat szállásunkra, a boszniai Medugorjébe. Vacsora.

 1. nap: Makarska (70 km)

Reggeli után útnak indulunk, hogy Horvátország egyik legszebb tengerpartján, Makarska városban töltsük a napot.  Makarska a közel 2000 méter magas Biokovo-hegység lábainál terül el. Az egész város tiszta és gondozott. Kikötőjében szinte egymásba érnek a szebbnél-szebb jachtok. Ha fürödni szeretnénk, strandokból is van kínálat bőven. Makarska strandjai közül a Városi strand a legismertebb. A Szent Péter félsziget északi partjáról indul és vagy másfél kilométer hosszan tart az északi irányba. A fehéren rikító kavicságyat, üde zöldellő, mediterrán fenyvesek kísérik, majd a partszakaszt a Franje Tuđmana sétány zárja le. Innen indul az éttermi- és szállodasor, lesz időnk minden helyi érdekesség felfedezésére! Késő délután visszautazunk Medjugorjébe, vacsora a panzióban.

 1. nap: Makarska (70 km)

Reggeli a panzióban, majd egész napos strandolás Makarskán (ahogy előző nap is). Aki szeretne, velünk tarthat egy egész napos hajókirándulásra, amelynek útvonalán olyan híres és csodás szigetek strandjaival is megismerkedhetünk, mint Brac vagy Hvar. Útközben a hajón kellemes ebéddel is várnak minket. Késő délután visszautazás, vacsora a panzióban.

 1. nap: Makarska (70 km)

Reggeli után ismét strandolás a makarskai strandon, egész napos szabadidő keretében. Miután kistrandoltuk magunkat, visszautazunk a panzióba. Vacsora a panzióban.

 1. nap: Medjugorje – Szombathely (750 km)

Reggelit követően hazaindulunk. Várható érkezés Szombathelyre a közlekedési viszonyoktól függően 22.00 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • Szállást 4 éjszakára Medugorjében, 3 csillagos (retró hangulatú, családi) panzióban, 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, kontinentális reggelivel (kenyér, lekvár, méz, felvágott, sajt, tej, tea, nescafe) és menü vacsorával (leves, húsétel körettel, salátával, desszert); (lift és tévé nincs!)
 • Ingyenes WIFI-t

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 4.500 Ft/fő; 70 év felett: 7.000 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítást + Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 7.400 Ft/fő; 70 év felett: 10.500 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára: 15.000 Ft/fő
 • Fakultatív kirándulás árát (min. létszám: 20 fő – előre kell jelezni – fizetés a helyszínen!): hajókirándulás ebéddel: kb. 55,00 €/fő
Képek