Schönbrunni állatkert, kastély és a Gyermekmúzeum

0
Szünidei KalandoZOO!
Ár16,000 Ft
Szünidei KalandoZOO!
Ár16,000 Ft
2024.07.26.
Válasszon csomagot
  • Felnőtt
  • Gyerek - 15 éves korig

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1353

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.07.26.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 8.30
Az út leírása

INDUL a Szünidei KalandoZOO!!!

Ha még nem vagy középiskolás és van kedved szüleiddel, nagyszüleiddel vagy bármely, számodra kedves felnőttel kimozdulni otthonról a nyári szünetben, a VenTourával most megteheted!

Válassz egyet a Szünidei KalandoZOO programban szereplő kirándulások közül, s kirándulj velünk féláron!

 Csekkold a Budapesti Állatkert honlapját és keresd meg Milát, az arany oroszlánmajmocskát, akit a VenToura örökbefogadott. Ennek örömére állati jó programokat találtunk ki nektek a szünidőre, többnyire állatkerti látogatásokkal tarkítva… S ha Milát élőben is szeretnéd látni, megteheted, ha velünk jössz 😊

——

A kedvezményes utazás igénybevételének feltétele, hogy 1 felnőttel legfeljebb 3 fő (15 éven aluli) gyermek utazzon! (Internetes foglalás esetén a gyermekkedvezményt az utazási iroda a konkrét visszaigazolásban, a megadott születési dátum alapján fogja levonni, így kérjük, hogy az automatikusan kiküldésre kerülő online visszaigazolásban szereplő összeget NE utalják el előre, hanem várják meg, amíg munkatársaink elküldik a megfelelő dokumentációt emailben! Köszönjük!)

——-

 

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 8.30-kor.

Utazás pihenővel Bécsbe.

Egész napos látogatás a Schönbrunni kastély parkjában található Állatkertben, amely már több alkalommal is elnyerte az „Európa legjobb állatkertje” címet. Az állatkert az állatfajok széles palettáját kínálja, az elefántoktól, vízilovaktól, orrszarvúktól kezdve a jegesmedvéken keresztül az oroszlánokig, különböző nagy- és kismajmokig, az akváriumig és terráriumig valamint esőerdőházig. Ezek mellett a gyermekek számára számtalan lehetőség nyílik a játékra.

Az állatkert helyett/mellett lehetőség nyílik a Gyermekmúzeum meglátogatására is. A Schönbrunni kastély kimondottan gyermekek számára berendezett szobáiban sok érdekességet megtudhatunk a császári gyermekek mindennapjairól, öltözékükről, az étkezésekről, stb. Mindezt korhű jelmezbe bújva…

Aki szeretne, látogatást tehet a kastélyban is, ahol Sisi és Ferenc lakosztályain végighaladva a császári élet mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk. (Előzetes jelentkezéshez kötött!)

Várható érkezés Szombathelyre 19:00 körül.

 

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 8.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.500 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • 1. Állatkert: felnőtt csoportos: 26,00 €/fő, gyerek (6-18 éves korig): 14,00 €/fő
  • 2. Gyermekmúzeum: 12,00 €/fő (egyénileg látogatható)
Képek