Rózsák Badenben

0
Foglalás
Ár15,000 Ft
Foglalás
Ár15,000 Ft
2023.06.17.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

561

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2023.06.17.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 8.00
Az út leírása

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 8.00-kor.

A nap során a Bécsi erdő mesés tájaira látogatunk, melynek látnivalói közül elsőként a Myra-vízesést fedezzük fel. A vízesés kb 100 méter magasból zúdul alá, megközelíteni fahidakon, nagyobb köveken keresztül lehet. (idősebbek, mozgásszervi betegségekkel küzdők számára ezt a programot nem ajánljuk!)

Ezután visszaszállunk autóbuszunkra, s egy kis várost, Mödlinget tekintjük meg. Mödling 1100 éves múltra tekint vissza. A középkorban rövid ideig a Babenbergek rezidenciája állt itt, évszázadokon keresztül pedig hatalmas borvásároknak adott helyet.

Séta a belvárosban, majd továbbutazunk a biedermeier korszak óta kedvelt Bécs környéki kirándulóhelyre, Perchtoldsdorfba. Az évszázadok viharaiban a kisváros megőrizte középkori városmagját, melynek jellegzetessége a templomerőd a szabadon álló tornyával. A városka további látnivalói: 15. századi városháza, barokk pestisoszlop, régi gótikus és reneszánsz polgárházak, melyek közül soknak a belső udvara is díszített.

A nap fénypontja azonban a Baden bei Wien-ben évente megrendezésre kerülő Rózsafesztivál lesz, amely színeivel és illataival magával ragadja a látogatókat. Baden bei Wien-ben található Ausztria legnagyobb rózsakertje, ezért minden júniusban koncertekkel és virágkötő műhelyekkel ünnepli meg a virágok királynőjének virágzását. Természetesen megcsodáljuk a belváros szépségeit is, hiszen Badenben még ma is igazi monarchiabeli hangulat vár ránk…

Várható érkezés Szombathelyre. 19.30 körül.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 8.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.200 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • Myrafälle:kb. 12 €/fő

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek