Pozsonyi Állatkert, Dévény vára és a Hauswirth Csokigyár

0
Szünidei kalandoZOO!
Ár16,000 Ft
Szünidei kalandoZOO!
Ár16,000 Ft
Válasszon csomagot
  • Felnőtt
  • Gyerek - 15 éves korig

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1918

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.07.12; 08.07.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 8.00
Az út leírása

INDUL a Szünidei KalandoZOO!!!

Ha még nem vagy középiskolás és van kedved szüleiddel, nagyszüleiddel vagy bármely, számodra kedves felnőttel kimozdulni otthonról a nyári szünetben, a VenTourával most megteheted!

Válassz egyet a Szünidei KalandoZOO programban szereplő kirándulások közül, s kirándulj velünk féláron!

 Csekkold a Budapesti Állatkert honlapját és keresd meg Milát, az arany oroszlánmajmocskát, akit a VenToura örökbefogadott. Ennek örömére állati jó programokat találtunk ki nektek a szünidőre, többnyire állatkerti látogatásokkal tarkítva… S ha Milát élőben is szeretnéd látni, megteheted, ha velünk jössz 😊

A kedvezményes utazás igénybevételének feltétele, hogy 1 felnőttel legfeljebb 3 fő (15 éven aluli) gyermek utazzon! (Internetes foglalás esetén a gyermekkedvezményt az utazási iroda a konkrét visszaigazolásban, a megadott születési dátum alapján fogja levonni, így kérjük, hogy az automatikusan kiküldésre kerülő online visszaigazolásban szereplő összeget NE utalják el előre, hanem várják meg, amíg munkatársaink elküldik a megfelelő dokumentációt emailben! Köszönjük!)

Indulás 8.00-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából.

Utazás pihenővel az osztrák – szlovák- magyar határvidék legjelentősebb védőbástyájához, a Dévényi várhoz, amelynek fekvése és (még félig romos állapotában is) ámulatba ejtő nagysága mindenkit arra csábít, hogy meghódítsa azt. A vár különféle területeit bejárva juthatunk fel egészen a felső várig, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk, s gyönyörködhetünk a lábunk alatt összefolyó Duna és Morva folyókban is.

A várlátogatást követően a Pozsonyi Állatkert bejárására indulunk, amely Szlovákia fővárosának kedvelt látványosságai közé tartozik: csaknem 1000 egyeddel az ország legnagyobb állatkertjei közé sorolható. Az állatkert a pozsonyi Malomvölgy kellemes környezetében, 96 hektáron terül el, lombos erdővel, rétekkel, patakkal – mely az állatkert alsó részén folyik keresztül. 1960-ban nyitották meg. Európában az elsők között nevelt fel nemes hiúzt, amely az állatkert jelképévé vált.  A látogatók több mint 700 emlőst, 200 madarat és 40 csúszómászót tekinthetnek meg. A kiállítás részét képezi egy őslénytani (paleontológiai) játszótér is.

A nézelődést követően a Hauswirth Csokigyár mintaboltjában válogathatunk a finomságok között.

Várható érkezés Szombathelyre 18:30 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 8.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást (2.500 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • Állatkert: Felnőttek: 12,00 €; Gyerekek (3 - 15 év között), diákok, nyugdíjasok: 9,00 €
  • Vár: Felnőttek: 10,00 €; Gyerekek (3 - 15 év között), diákok, nyugdíjasok: 5,00 €
Képek