Nyárutó Közép-Dalmáciában

0
Foglalás
Ár120,000 Ft
Foglalás
Ár120,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

2907

Hírlevél

Időtartam: 4 nap/ 3 éj
Dátum: 2024.09.12-15. (BETELT!)
Indulás: Szombathely MMIK Parkoló, 7:00
Az út leírása
 1. nap: Szombathely – Vodice (kb. 580 km)

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 7.00-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel Vodicébe. Ez az üdülőváros Horvátország közepén fekszik és örömmel várja a magyar turistákat. A tengerpart teljes hosszában jól kiépített strandok, éttermek, bárok és bulizásra csábító helyek várják a pihenni és szórakozni vágyókat, ugyanakkor a kikötőben sok kirándulóhajó várakozik, hogy valamelyik szigetecske felé elinduljon. Szállásunk a Rivijera Hotelshez tartozó Imperial Park Hotel***-ban lesz. A szálloda Vodice tengerpartján, a központtól 700 méterre található. A szálloda előtt egy gyönyörű strand helyezkedik el. A vendégek kényelmét egy mediterrán gyógynövényekkel gondosan beültetett kert, étterem, teniszpályák, valamint belső és külső medence is szolgálja. Szállás elfoglalása és szabad program, majd vacsora a hotel éttermében.

 1. nap: Vodice

Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzés a tengerben. Este vacsora a szállodában.

 1. nap: Vodice – fakultatív hajókirándulás a környékbeli kis szigetekre

Reggeli a szállodában, majd 10.00-kor fakultatív hajókirándulásra indulunk a környékbeli szigetek felfedezésére. A nap első részében a Szent Antal-csatorna és a Sibenik-öböl csodás tájain hajózunk, ahonnan egyedülálló panoráma nyílik Šibenik városára és két UNESCO műemlékre, a Szent Miklós-erődre és a Szent Jakab-katedrálisra. Ezután kikötünk Zlarin szigetén, amely a korallok kitermelésének és feldolgozásának hagyományairól ismert. Látogatás a vörös korall műhelyben és egy szabadidőben lehetőség nyílik egy kis úszásra, sétára és nézelődésre. Ebéd a hajó fedélzetén, majd folytatjuk utazásunkat a Prvić-sziget felé, amely eredetisége miatt a műemlékvédelem alatt áll. Kikötünk Prvić Lukában, ahol megtekinthetjük a híres feltaláló, Faust Vrančić emlékére berendezett látogatóközpontot. Rövid szabadidő, ismét úszhatunk vagy tehetünk egy sétát a sziget békés oázisában. Ezután visszautazunk Vodicébe (érkezés kb. 15.30-ra). Aki nem tart velünk, pihenhet és élvezheti a tengert vagy a szálloda egyéb szolgáltatásait. Vacsora a szállodában.

 1. nap: Vodice – Szombathely

Reggelit követően a Vodice szomszédságában található Sibenikbe indulunk. A város a Krka-folyó torkolatának térségében terül el és teraszos elrendezésben egy mészkősziklára építették, amely egészen érdekes bájt kölcsönöz a településnek. A város az UNESCO Világörökség része, így a kultúra iránt érdeklődők egész biztosan sok időt fognak eltölteni a felfedezésével. Szabadidő, majd hazaindulunk. Folyamatos utazás Horvátországon át Magyarországra. Várható érkezés Szombathelyre a közlekedési viszonyoktól függően 22.00 körül.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 7.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • Reggelit és vacsorát a szállodában (svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával)
 • Szállást 3 csillagos hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobában Vodicében, a Rivijera Hotels lánchoz tartozó Hotel Imperial Park***-ban
 • A külső/belső medence és sportolási lehetőségek használatát (pl. asztali tenisz, billiárd)
 • Ingyenes WIFI-t

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 3.600 Ft/fő; 70 év felett: 5.400 Ft/fő
 • Útlemondási + Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 év felett: 7.400 Ft/fő
 • Fakultatív hajókirándulás a szigetekre, ebéddel: kb. 50,00 €/fő (min. létszám: 25 fő jelentkezése esetén – előre kell jelezni! – fizetés a helyszínen!)
 • Belépő a Szent Jakab székesegyházba (Sibenik): kb. 5,00 €/fő
 • Egyágyas szoba felára: 25.000 Ft/fő
Képek