Nyaralás Lido di Jesolóban

0
BETELT! - Várólista!
Ár180,000 Ft
BETELT! - Várólista!
Ár180,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

2771

Hírlevél

Időtartam: 5 nap/ 4 éj
Dátum: 2024.07.20-24.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 5.30
Az út leírása

1.nap: Szombathely – Lido di Jesolo (kb. 550 km)

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 5.30-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel Szlovénián át Olaszországba. Lido di Jesolo ideális nyaralási célpont azoknak, akik kedvelik a hosszan elnyúló, forró, homokos strandokat. A fenyőerdők által szegélyezett, sekély vizű tengerpartja teljesen felszerelt: napernyők és napágyak, bárok, éttermek és egyéb szórakoztató létesítményekkel várják az üdülni vágyó vendégeket. Lido di Jesolo teljes területét uralja a bevásárló utcák láncolata, amelyek igazán az esti, éjszakai órákban élednek fel és várják vendégeiket a szuvenírárusok, pizzériák, hangulatos trattoriák és a zenés-táncos helyek. Szállásunk az Apogia szállodalánchoz tartozó Hotel Pigalle***-ben lesz. A szálloda a tengertől kb. 50 méterre található (nem közvetlen tengerparti!). Szállás elfoglalása és szabadidő.

2-3. nap: Lido di Jesolo

Reggeli után egész napos szabadprogram, fürdőzés a tengerben.

4. nap: Fakultatív program: Velence és a szigetek

Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség Velencében, a különleges építészeti megoldásokban bővelkedő városban, amelynek épületeit egymáshoz közel álló, vörösfenyőből készült cölöpökre építették. A cölöpök felett isztriai mészkő képezi az épületek alapjait. A pillérek nagy része sok évszázad után még ma is érintetlen. Nézelődés a városban (Szent Márk tér, Bazilika, Prokuráciák, Dózse palota, Sóhajok hídja, Rialto, stb.). Felkeressük a környékbeli szigetvilág leghíresebb tagjait is, amelyek a velencei lagúna legkorábban lakott szigetei voltak, nagy valószínűséggel már a rómaiak idején is éltek itt emberek, de az 5. századtól kezdve az Attila elől menekülő altinumi lakosság keresett itt menedéket véglegesen.  Burano, a csipkesziget színes házacskáival, Murano pedig káprázatos üvegalkotásaival várja a látogatókat. Az üveggyártás szigetén bekukkantunk egy üvegfújó mester műhelyébe is. Visszatérés a szállásunkra 18.00 körül.

5. nap: Lido di Jesolo – Szombathely

Reggeli után elhagyjuk szobáinkat és lepakoljuk a csomagokat egy szobába. Néhány órán át még élvezhetjük a tengert, majd 14.00-kor bepakolunk és hazaindulunk. Utazás pihenőkkel, várható érkezés Szombathelyre az esti órákban.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 5.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Csoportkísérő idegenvezetést
 • Svédasztalos reggelit a szállodában („hosszú nyitva tartással”, 11.00 óráig)
 • Szállást 3 csillagos hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobában Lido di Jesolo csendesebb részén, a Hotel Pigalle***-ban, amely a tengerparttól kb. 50 méterre található (nem közvetlen tengerparti!)
 • Napozó ágyat és napernyőt a hotel saját strandszakaszán, a Faro strandon
 • Idegenforgalmi adó díját
 • Ingyenes WIFI-t

...nem tartalmazza

 • Fakultatív kirándulás árát (minimum létszám: 15 fő –kérjük előre jelezni!):o Velence: 8.000 Ft/fő + 25.00 €/fő a hajójegy egész napra (a részvételi díjat előre kérjük fizetni, de a hajójegy árát a helyszínen szedjük össze!)
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: o 70 éves korig: 4.500 Ft/fő; 70 év felett: 7.000 Ft/fő
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást: o 70 éves korig: 8.000 Ft/fő ; 70 év felett: 11.500 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felára: 28.000 Ft/fő
 • Vacsora a szomszéd hotel (Hotel Capitol****) éttermében: 45.000 Ft/fő (salátabár és előételek svédasztalos formában, a főétel menü formában, de többféle lehetőség közül választható - ital nélkül)
 • Velencei turista adót, amennyiben bevezetésre kerül: kb. 10,00 €/fő
Képek