Mandarinszüret a Neretva-völgyben

0
Foglalás
Ár70,000 Ft
Foglalás
Ár70,000 Ft
2023.10.27.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1715

Hírlevél

Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Dátum: 2023.10.13-15. (BETELT!); 10.27-29. (PÓT)
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 4.30
Az út leírása

1. nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás pihenőkkel Bosznia legkeletiesebb városába, Mostarba. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Szabad program, vásárlási lehetőség a bazárban. Ezután folytatjuk utazásunkat szállásunkra, a boszniai Medugorjébe. Vacsora.

2. nap: Reggeli után várnak minket a “horvát Kalifornia” -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrusföldeket láthatunk, ahol citrom-, narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Ilyenkor, a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket. Visszatérve Medugorjébe, megtekintésre kerül a szép templom, séta a település központjában. Szállás és vacsora az előző helyen.

3. nap: Reggelit követően Dalmácia fővárosába, Splitbe érkezünk, mely város legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Ezután hazautazás, várható érkezés Szombathelyre 22.00 körül.

Az utazás feltétele az utazás teljes időtartama alatt érvényes, kártyás típusú személyigazolvány vagy útlevél!

 Szükséges valuta: euró (Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban is!)

 

FIGYELEM!

A szállást is tartalmazó utazásaink 2023.01.01-től EURÓBAN  is fizethetők!

Jelen utazásunk ára: 180 €/fő

Az utazás eurós díja készpénzben vagy eurós számlaszámunkra történő átutalással fizethető!

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Szállást 2 éjszakára Medugorjében, 3 csillagos (retró hangulatú, családi) panzióban, 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, kontinentális reggelivel (kenyér, lekvár, méz, felvágott, sajt, tej, tea, nescafe) és menü vacsorával (leves, húsétel körettel, salátával, desszert); (lift nincs!)

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást70 éves korig: 2.000 Ft/fő vagy 5 €/fő; 70-80 év között: 3.000 Ft/fő vagy 8 €/fő; 80 év felett: 3.900 Ft/fő vagy 10 €/fő
  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást: 70 éves korig: 4.000 Ft/fő vagy 10 €/fő; 70-80 év között: 6.000 Ft/fő vagy 15 €/fő; 80 év felett: 8.000 Ft/fő vagy 20 €/fő
  • Egyágyas felárat: 15.000 Ft/fő vagy 40 €/fő
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • Mandarinszüret, hajózással, ebéddel: 32 €/fő
  • Mostar: kb. 7 €/fő

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek