Mandarinszüret a Neretva-völgyben

0
Foglalás
Ár76,000 Ft
Foglalás
Ár76,000 Ft
2024.10.24.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

3600

Hírlevél

Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Dátum: 2024.10.11-13 (BETELT!); 10.24-26.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 4.30
Az út leírása

1. nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás pihenőkkel Bosznia legkeletiesebb városába, Mostarba. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Szabad program, vásárlási lehetőség a bazárban. Ezután folytatjuk utazásunkat szállásunkra, a boszniai Medugorjébe. Vacsora.

2. nap: Reggeli után várnak minket a “horvát Kalifornia” -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrusföldeket láthatunk, ahol citrom-, narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Ilyenkor, a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket. Visszatérve Medugorjébe, megtekintésre kerül a szép templom, séta a település központjában. Szállás és vacsora az előző helyen.

3. nap: Reggelit követően Dalmácia fővárosába, Splitbe érkezünk, mely város legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Ezután hazautazás, várható érkezés Szombathelyre 22.00 körül.

Az utazás feltétele az utazás teljes időtartama alatt érvényes, kártyás típusú személyigazolvány vagy útlevél!

 Szükséges valuta: euró (Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban is!)

 

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 4.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Szállást 2 éjszakára Medugorjében, 3 csillagos (retró hangulatú, családi) panzióban, 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, kontinentális reggelivel (kenyér, lekvár, méz, felvágott, sajt, tej, tea, nescafe) és menü vacsorával (leves, húsétel körettel, salátával, desszert); (lift nincs!)

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást70 éves korig: 2.000 Ft/fő; 70 éves kor felett: 3.500 Ft/fő
  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást: 70 éves korig: 5.000 Ft/fő; 70 éves kor felett: 7.500 Ft/fő
  • Egyágyas felárat: 25.000 Ft/fő
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • Mandarinszüret, hajózással, ebéddel: 40 €/fő
  • Mostar: kb. 7 €/fő

Figyelem! A boszniai – horvát határszakaszon komolyabb ellenőrzésre kell számítani, ez akár egy órát is igénybe vehet!

Képek