Isztriai élmények

0
Foglalás
Ár75,000 Ft
Foglalás
Ár75,000 Ft
2023.05.14.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1551

Hírlevél

Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Dátum: 2023.05.14-16.
Indulás: Szombathely MMIK Parkoló, 6:00
Az út leírása

1.nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Utazás folyamatos pihenőkkel Horvátországon át a tengerpartra. Dél körül érkezünk a Kvarner-öböl egykori legkedveltebb üdülővárosába, az isztriai part legelegánsabb fürdővárosába, Opatijába, amely a legtöbbeket a francia riviéra városaira emlékeztet. Az egykoron Abbázia nevet viselő város hatalmas szállodáival, gyönyörű parkjaival és villáival ma is számos vendéget vonz. Sétánk után szabadidő, majd továbbutazunk, hogy a római emlékekkel büszkélkedő város, Pula felfedezésére induljunk. A város az Isztriai félsziget déli csücskében helyezkedik el. Bejárjuk a zegzugos utcákat és közben olyan kincsekre bukkanunk, mint Sergius diadalíve, a híres amfiteátrum, a bazilika, vagy a Fő tér, amely egykor a Forum helyszíne volt Augustus templomával. Szabadidő, majd szálláshelyünkre, Rovinj közelébe, a MAISTRA szállodalánchoz tartozó Tourist Settlement Amarin****-ba utazunk. Vacsora a szálláshelyen.

2. nap: Reggelit követően Vsar kikötőjébe utazunk, mivel innen indul a DUPIN nevű hajó, amellyel hajókirándulásra indulunk a Limski Fjordba, ahol a legendás hírű Winnetou barlang is található. S miközben mi a fjord tiszta vizét csodáljuk, már készül a finom ebéd, amely grillezett húst jelent salátával és kenyérrel. Az ebéd után kikötünk a bájos Rovinjban, ahol kb. 2 óránk lesz a belváros fő nevezetességeinek felfedezésére. Rovinji látogatásunk után visszaszállunk a hajóra és visszautazunk Vsarba, ahol vár ránk autóbuszunk. Visszatérünk a szállásra, vacsora.

3. nap: Reggeli után Porec belvárosának felfedezésére indulunk. Porec éghajlata igen kellemes. A turistákra nagy figyelmet fordítanak, a parkok, közterek szépen gondozottak. Belvárosa Velence hangulatát idézi. Érdemes a városban sétálgatni, hiszen itt találjuk a világörökség részévé nyilvánított Eufrázius Bazilikát is. A szabadidő után hazautazunk. Várható érkezés Szombathelyre 21.00 körül.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • Szállást 2 éjszakára, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobában a Rovinjhoz tartozó Maistra Tourist Settlement Amarin****-ban
 • Svédasztalos reggelit és vacsorát
 • Idegenforgalmi adót

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 2.000 Ft/fő vagy 5 €/fő; 70-80 év között: 3.000 Ft/fő vagy 8 €/fő; 80 év felett: 4.000 Ft/fő vagy 10 €/fő
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást:70 éves korig: 4.000 Ft/fő vagy 10 €/fő; 70-80 év között: 6.000 Ft/fő vagy 15 €/fő; 80 év felett: 8.000 Ft/fő vagy 20 €/fő
 • Egyágyas felárat: 27.000 Ft/fő
 • Belépőjegyek árát (tájékoztató árak):
 • o Porec – bazilika: kb. 10 €/fő
 • o Hajókirándulás ebéddel: kb. 40 €/fő
 • o Pula, amphiteatrum: kb. 12 €/fő

Figyelem!

A szállást is tartalmazó utazásaink 2023.01.01-től EURÓBAN  is fizethetők!

Jelen utazásunk ára: 190 €/fő

Az utazás eurós díja készpénzben vagy eurós számlaszámunkra történő átutalással fizethető!

2023 január 1-től Horvátországban hivatalos fizető eszköz az euró, azonban egyre több helyen elfogadnak bankkártyát is.

Az autóbuszra felszállás feltétele, hogy az utas rendelkezzen az utazás pillanatában nála lévő, érvényes, kártyás típusú személyigazolvánnyal vagy útlevéllel, amely az utazás teljes időtartama alatt érvényes!

Képek