Indián nyár a szlovén tengerparton

0
Foglalás
Ár120,000 Ft
Foglalás
Ár120,000 Ft
2024.09.20.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1096

Hírlevél

Időtartam: 4 nap/ 3 éj
Dátum: 2024.09.20-23.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 6.30
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása
 1. nap: Indulás 6.30-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás a szlovén tengerpartra. Szlovénia tengerpartja megközelítőleg 40 km hosszúságú, s bár csodaszép természeti látvány, épített turisztikai örökséggel kisebb számban büszkélkedhet. A tenger azonban kristálytiszta és üdülővárosaiban élmény a nyaralás. Útközben a partszakasz egyik legnevezetesebb városába, Piranba látogatunk, amelynek mediterrán hangulata magával ragadó: egy romantikus séta vagy egy ital a macskaköves utcák egyik hangulatos kávézójában örök emlék marad. A séta után a szállás elfoglalása következik Izola településen, a San Simon Resort*** -ban és indul a szabad program. A buja mediterrán növényzet közepén található San Simon Resort szállodai szobákkal rendelkező házai a családok körében népszerűek csendes elhelyezkedésüknek köszönhetően. Az üdülőhelyen fedett medence (fűtött tengervízzel), wellnessközpont és étterem is található. A szálláshely területén ingyenes wifi biztosított. A svédasztalos étteremben helyi és nemzetközi fogások fogyaszthatók. A hotelben és környékén sokféle sportolási és szabadidős tevékenységre nyílik lehetőség. Este vacsora a szálloda éttermében.

 

 1. nap: Reggeli a szálloda éttermében, majd délelőtt egy kellemes séta keretében közösen elsétálunk a „belvárosba”, hogy felfedezzük Izola óvárosi területeit. A keskeny, középkori utcák, a hajók a kikötőben, a barátságos helyiek, a tengeri specialitások és itt készült bor, mind-mind felejthetetlen élmény. Izola mindig fontos halászkikötője volt a környéknek, s ma is autentikus, hamisítatlan tengerparti település. Hangulatos sétányán sok kellemes pad csábít pihenésre, kanyargós utcái pedig mediterrán idillt kölcsönöznek a városnak. A belső utcácskák finom ételekkel várnak minket, így akár meg is ebédelhetünk. Ez egy szép hely a pihenéshez és a tengeri fürdőzéshez, ahol élvezhetjük a festői tájat és a kedvező időjárási körülményeket. A közös sétát követően visszatérünk a szálláshelyre, majd szabad program, a szálloda szolgáltatásainak igénybevételével. Este vacsora a hotelben.

 

 1. nap: Reggeli a szálloda éttermében, majd egész napos szabad program, a szálloda szolgáltatásaink igénybevételével. Este vacsora a hotelben.

 

 1. nap: Reggeli után hazaindulás. Útközben Koperbe, Szlovénia legnagyobb tengerparti városába látogatunk. Bár az útikönyvek szerint itt a turizmus háttérbe szorult, óvárosa még mindig csodás látványt nyújt. A tengerparti fürdésre valóban nem a legideálisabb hely, viszont több százéves épületei, utcái miatt érdemes felkeresni, 1-2 óra alatt kényelmesen bejárható az óváros azon része, amit érdemes megnézni. Ezután szabadidő, majd búcsú a tengertől és hazaindulás. Nem búcsúzhatunk azonban édes élmények nélkül Szlovéniától, így hazafelé mindenképpen benézünk Trojanébe, a híres óriásfánkok birodalmába is. Várható hazaérkezés Szombathelyre forgalomtól függően 20.00 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • 3 éjszakai szállást 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, Izolában, a San Simon Resort*** kényelmes szobáiban, idegenforgalmi adóval
 • Svédasztalos reggelit és vacsorát
 • A fűtött tengervizes belső medence használatát

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást:70 éves korig: 3.600 Ft/fő; 70 év felett: 5.400 Ft/fő
 • Útlemondási biztosítást + Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást: 70 éves korig: 8.000 Ft/fő; 70 év felett: 10.500 Ft/fő
 • Egyágyas szoba felárát: 40.000 Ft/fő
 • Belépőjegyet a Piranban: kb. 5 €/fő
Képek