Idén a Mikulás BUSSZAL érkezik! – Találkozás a Mikulással

0
Foglalás
Ár2,500 Ft
Foglalás
Ár2,500 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

426

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2022.12.05. 16.30
Indulás: Szombathely
Az út leírása

Közeledik a nagy Fehér Szakállú, a Mikulás érkezésének napja és ilyenkor a világ minden táján sok-sok gyermek szeretné látni őt. No meg persze begyűjteni az ajándékokat 😊

Ha az Ön gyermeke is szívesen részt venne egy hatalmas kalandban, jöjjenek el együtt és találkozzanak élőben a Mikulással, aki ezúttal (hó hiányában) egy gyönyörűen feldíszített, ezernyi karácsonyi fényben pompázó autóbusszal érkezik.

Az autóbusz a város egyik központi helyszínén várja a csillogó szemű gyerkőcöket és átadja a jól megérdemelt ajándékot.

A busz aztán elindul Szombathely útjain, így akinek van kedve a Mikulással tartani, felülhet az autóbuszra és jöhet velünk. Az utazás közben beszélgetünk, ismerkednünk a Fehér Szakállúval, aki mesél a különleges életéről, mindennapjairól, lakóhelyéről, manóiról, a játékgyárról és a legfontosabb titokról, azaz, hogy hogyan is tudja a föld összes gyermekét egyetlen éjszaka alatt meglátogatni. Végül a Mikulás elköszön és megy tovább, hogy még több gyermek arcára csaljon örömet.

Mi a teendő, ha Ön is szeretné, hogy gyermeke találkozzon a Mikulással?

Elég, ha ír egy levelet a Mikulásnak a ventouratravel@gmail.com  e-mail címre, vagy a  esetleg felhívja telefonon (a +36-94-312-972-es számon) és a Mikulás teljesíti kívánságát.

Kérjük, hogy annak érdekében, hogy személyesebbé tehessük a találkozást, írjon/mondjon néhány gondolatot gyermekéről, amely alapján a Mikulás néhány szót személyesen is váltani tud a gyermekkel, ellátva őt a megfelelő dicsérettel, bátorítással vagy intelmekkel 😊

Ára: 2.500 Ft/fő, amely tartalmazza a találkozást a Mikulással, beszélgetést, akár a busszal utazást a következő megállóig, illetve egy Mikulás-csomagot.

A pontos helyszíneket és időpontokat a jelentkezések függvényében határozzuk meg és mindenkit kiértesítünk a megadott email címen.

Jelentkezés határidő: 2022. december 3-án, szombaton 12.00.

 

Köszöntsük együtt a Mikulást!

Indulás

Találkozó december 5-én 16.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást feldíszített, "karácsonyi" busszal
  • Találkozást a Mikulással
  • Mikuláscsomagot

...nem tartalmazza

    A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

    Képek