Húsvét Bécsben

0
Foglalás
Ár15,000 Ft
Foglalás
Ár15,000 Ft
2023.04.07.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

471

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2023.04.07.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 8.00
Az út leírása

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 8.00-kor.

Kirándulásunk első állomása a Schönbrunni kastély kertje, ahol mintegy 45 vásári stand csábít vidám kikapcsolódásra, időzésre és vásárlásra. A hagyományőrző húsvéti díszek, a legkülönbözőbb mintájú húsvéti tojások, barkaágak, húsvéti gyertyák és asztali díszek mellett Ausztria, valamint a szomszédos országok kézműveseinek termékei találhatóak meg a kínálatban. (Egyénileg lehetőség nyílik arra is, hogy a kastély termeiben sétáljunk, az idegenvezető segít a jegyvásárlásban.) Szabad program a kertben és a vásárban.

Ezután a Wiener Ostermarkt-ra indulunk, hogy megnézzük Európa legnagyobb tojáshegyét, ahol 40 ezer húsvéti tojás gondoskodik az ünnepi hangulatról. A húsvéti ínyencségek mellett kerámiákat, tűzzománc ékszereket, olajfából készült ajándékokat is találunk itt, a kisebbeknek pedig bábjátékkal és húsvéti barkácsműhellyel kedveskednek, de az Am Hof tér mellett a Freyung is ad bőven okot bámészkodásra, ilyenkor húsvét táján.

Sétánk során megtekintésre kerül a régi városháza, a Menyegzős kút, a Ruprecht templom, a Lugeck tér, a Bäckerstrasse középkori-reneszánsz alapokon álló házsorával, a Tudományos Akadémia és a Jezsuita templom is, de eljutunk az egykori „görög negyedbe” is. Innen a hajókikötőbe vezet majd az út, ahol autóbuszunk már vár ránk és hazaindulunk.

Várható hazaérkezés Szombathelyre 20.00 körül.

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 8.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.200 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • o Schönbrunn kastély (egyéni igény esetén): kb. 22,00 €/fő

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek