Élmények a Garda-tónál

0
EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL AZ OKTÓBERI IDŐPONTRA!
Ár85,000 Ft
EGY HÖLGY TÁRSÍTÁST VÁLLAL AZ OKTÓBERI IDŐPONTRA!
Ár85,000 Ft
2023.10.13.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

923

Hírlevél

Időtartam: 3 nap/ 2 éj
Dátum: 2023.05.27-29. (BETELT!); 10.13-15. (PÓT)- EGY UTAS TÁRSÍTÁST VÁLLAL!
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 6.00
Az út leírása

1.nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Folyamatos utazás Olaszország legnagyobb tavához, a havas hegycsúcsok és pálmafák övezte Garda-tóhoz. Sirmione a tó legnépszerűbb városa, séta a tóba mélyen benyúló óváros szűk sikátoraiban, és a vár megtekintése. Ezután kisvonattal (dottóval) a félsziget másik végébe utazunk, hogy megismerkedjünk a Catullus Barlangjai nevet viselő látványossággal. Ez valójában egy kastély-villa, amely valószínűleg egy magas rangú tulajdonosé volt. Catullus megörökítette a tó szépségét és megemlítette a települést is, s „cserébe” hamar a költő nevét kölcsönözték az épületmaradványoknak. A Grotte di Catullo észak-Olaszország legnagyobb területű római kori villája, azonban idővel nagyon romossá vált, benőtte a növényzet is. A kövekből rakott támasztó oszlopok és falmaradványok, amelyek a növényzet alól itt- ott kibukkantak, természetes barlang benyomását keltették. Rajta is maradt a név: grotte, azaz barlangok. Végül a tó déli partján fekvő Lazise városába utazunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat, vacsora.

2. nap: Reggeli után Malcesine hangulatos kisvárosát tekintjük meg, majd a Monte Baldo csúcsáról gyönyörködhetünk a Garda-tóra nyíló páratlan kilátásban. Részt veszünk egy hangulatos hajókiránduláson is, amelynek során megcsodálhatjuk a körülöttünk ágaskodó hegyvidék és a tó mesés összhangját. Délután Bardolino városában rövid séta, majd szabadidőben finom helyi borokból kóstolhatunk egy-egy pohárral. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Szállás és vacsora az előző helyen.

3. nap: Reggelit követően a romantika és Rómeó és Júlia városába, Veronába érkezünk, s kellemes sétát teszünk a belvárosban (ókori amphiteátrum, Piazza delle Erbe, Júlia erkélye, stb.). Érkezés Szombathelyre 21.00 körül.

 

FIGYELEM!

A szállást is tartalmazó utazásaink 2023.01.01-től EURÓBAN  is fizethetők!

Jelen utazásunk ára: 225 €/fő

Az utazás eurós díja készpénzben vagy eurós számlaszámunkra történő átutalással fizethető!

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 6.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Idegenvezetést
 • Szállást 2 éjszakára 3 csillagos, 2 ágyas, fürdőszobás szobában, idegenforgalmi adót (Hotel Confine)
 • Svédasztalos reggelit
 • Behajtási engedélyeket, helyi adókat

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást70 éves korig: 2.100 Ft/fő vagy 6 €/fő; 70 éves kortól: 3.300 Ft/fő vagy 9 €/fő
 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást + útlemondási biztosítást: 70 éves korig: 6.100 Ft/fő vagy 16 €/fő; 70 éves kortól: 8.000 Ft/fő vagy 21 €/fő
 • Vacsorát: 21.000 Ft/fő / 2 alkalom (tészta/leves, főétel, desszert, víz) vagy 48 €/fő
 • Egyágyas felárat: 24.000 Ft/fő vagy 63 €/fő
 • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
 • o Malcesine (Libegő a Monte Baldora): kb. 25,00 €/fő
 • o Sétahajózás: kb. 15,00 €/fő
 • o Grotte di Catullo, kisvonattal: kb. 13,00 €/fő

A KORONAVÍRUS vagy az ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

 

Képek