Diótörő – balett az Operettszínházban

0
BETELT!
Ár22,000 Ft
BETELT!
Ár22,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

633

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2022.12.16. (BETELT!)
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 14.45
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása

December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő. A 2019/20-as évadban különleges ünnepi meglepetésként a Budapesti Operettszínház is színpadra állította a klasszikus balettet. A Diótörő a Magyar Táncművészeti Egyetemmel közös produkció, Harangozó Gyula rendezésében és koreográfiájával. A Diótörő két felvonásból áll, játékideje 2 × 50 perc. Mivel a világ legnépszerűbb gyerekbalettjéről beszélhetünk, természetesen a kicsiket is szeretettel várjuk, a darab megtekintését hatéves kortól javasoljuk.

Csajkovszkij klasszikusa karácsonyeste játszódik, mikor a vendégek egyike, Drosselmeier nagybátyja egy diótörő babát hoz ajándékba a család kislányának, Marikának. A történet a lány álmában folytatódik, ahol hercegként kel életre a bábu, s varázslatos utazásra viszi magával a lányt. Ennek kezdetén rögtön az Egérkirállyal és hadseregével kell megküzdeniük, hogy továbbmehessenek az álmok kalandos útján.

FONTOS!
Mivel jelenleg összesen 40 db jegyünk van, ezért kérjük, hogy akit érdekel az előadás, legkésőbb 2022. október 31-ig a jegy megvásárlásával jelezze részvételi szándékát! Így abban az esetben, ha nagyobb lenne az érdeklődés, talán tudunk még jegyeket kérni.

 
 

Csak azok számára biztosítjuk a helyet, akik a megadott határidőig megváltják belépőjegyüket, jegyeket nem teszünk félre senkinek! A megvásárolt belépőjegyek árát visszaadni nem áll módunkban és más útra sem helyezzük át a befizetett összeget! (A színházjegyek árát nekünk sem téríti vissza a szervező.)

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem tudhatjuk, hogy 2022. decemberében milyen COVID-szabályok élnek majd, ezért kérjük, hogy csak abban az esetben váltsák meg jegyüket, ha vállalják a mindenkor érvényes részvételi feltételeket!

SZÉP-kártyával is fizethető!

A jelentkezés a részvételi díj és a színházjegy együttes befizetésével realizálódik!!!

       
 

Indulás:

14.45-kor Szombathelyről, az MMIK parkoló bejáratától

 

 

 

 

További felszállási hely:

·       14.50 Szombathely, vasútállomás

·       15.10 Hegyfalu, a 84-es főúton, az OMV benzinkúttal szomszédos buszmegálló

 

 

 

 

 

 

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 14.45-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt
  • Színházjegyet

...nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)

A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek