BOCELLI -koncert Budapesten

0
ELFOGYTAK A JEGYEK!
Ár40,100 Ft
ELFOGYTAK A JEGYEK!
Ár40,100 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

908

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2022.10.15
Indulás: Szombathely, MMIK parkoló, 14.00-kor
Az út leírása

SZÉP-kártyával is fizethető!

Andrea Bocelli, a világhírű olasz tenor több mint húsz éve tartó pályafutása során 90 millió lemezt adott el, meghódította a klasszikus és a popzenei csúcsokat. Fellépett a világ összes nagy koncerttermében és operaházában, számos nemzetközi rendezvényen, koncertet adott telt házas csarnokokban és énekelt pápáknak, elnököknek, királyoknak és királynőknek. A mai napig a legnagyobb slágere a Con te partiro, melynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje a Time to say goodbye. A dal a megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött, a fél világon hónapokig vezette a slágerlistákat.

A kiválóság 2022 őszén visszatér Budapestre. A közlemény szerint a koncert programjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, az este során pedig a magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

Csak azok számára biztosítjuk a helyet, akik a megadott határidőig megváltják belépőjegyüket, jegyeket nem teszünk félre senkinek!

A megvásárolt belépőjegyek árát visszaadni nem áll módunkban és más útra sem helyezzük át a befizetett összeget! (A koncertjegyek árát nekünk sem téríti vissza a szervező.)

 

FONTOS!
Mivel jelenleg összesen 40 db jegyünk van, ezért kérjük, hogy akit érdekel az előadás, legkésőbb 2022. február 28-ig a jegy megvásárlásával jelezze részvételi szándékát! Így abban az esetben, ha nagyobb lenne az érdeklődés, talán tudunk még jegyeket kérni. Jelenleg kétféle árú jeggyel rendelkezünk: 25.000 Ft-os és 30.000 Ft-os jegyek közül lehet csomagot választani.

(A részvételi díj összetétele: 14.000 Ft buszköltség + választott jegyár + 1.100 Ft kényelmi díj, amelyet a koncertszervező cég foglalási rendszere számít fel.)

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem tudhatjuk, hogy 2022. októberében milyen COVID-szabályok élnek majd, ezért kérjük, hogy csak abban az esetben váltsák meg jegyüket, ha vállalják a mindenkor érvényes részvételi feltételeket!

Indulás:

14.00-kor Szombathelyről, az MMIK parkoló bejáratától

További felszállási hely:

  • 14.05 Szombathely, vasútállomás
  • 14.25 Hegyfalu, a 84-es főúton, az OMV benzinkúttal szomszédos buszmegálló

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 14.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Koncertjegyet (kényelmi díjjal együtt)

...nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)

A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek