Ausseerlandi varázslat – kirándulás a 3 tónál

0
Foglalás
Ár20,000 Ft
Foglalás
Ár20,000 Ft
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

5920

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.05.25 (BETELT); 06.30; 09.29.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 7.00
Minimum életkor: 6
Az út leírása

Indulás Szombathelyről 7.00-kor, az MMIK parkolójából.

Ausseerland ismert helyszín a Salzkammerguti régióban, amely leginkább hatalmas, közel 2000 méter magas hegyeiről, óriási sókészleteiről és kristálytiszta, smaragdszínű tavairól híres. Ezen a kiránduláson ezen tavak közül hárommal, a Grundlsee-vel, Toplitzsee-vel és a Kammersee-vel ismerkedünk meg.

A három tavat egyetlen kirándulás során járjuk végig, vadregényes vízesések mellett haladva el, egészen a Traun folyó forrásáig. A romantikus hajóút lenyűgöz mindenkit.

Először egy kellemes hajózásra indulunk Stájerország legnagyobb taván, a Grundlsee-n. Nagyjából 30 perces utazásunk során a Totes Gebirge hegység szépségében gyönyörködhetünk, majd kiszállunk és gyalogosan folytatjuk utunkat. Négy útvonal közül egyet kiválasztva, kb. 30 perces sétával jutunk el a Toplitz-tóig, ahol a tipikusan helyi közlekedési eszközre, a „Plätten”-re szállunk, amelyekkel a meseszép vízesések felfedezésére indulunk, kb. 2 km-es hosszúságban hajókázva a tavon. Azt hinnénk, hogy ezek a vízesések a tóparton sétálva is jól láthatóak, de legszebb arcukat a tavon hajózva mutatják! Ezután kikötünk a túloldalon, majd egy rövid, erdei séta után kiérünk a Traun folyó forrásvidékéhez, illetve egy rövid tartózkodás erejéig gyönyörködhetünk a Kammersee látványában. Ezután visszaindulunk: séta az erdőn át, a kis facsónakokkal visszautazunk a túránk végpontjáig, onnan séta, majd hajózás a kiindulóponthoz. A látogatás végén hazautazunk. Várható érkezés Szombathelyre 21.30 körül.

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 7.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést

...nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítást (2.500 Ft/fő)
  • Belépőjegyeket (tájékoztató jelleggel):
  • Hajókirándulás: 30,00 €/fő
Képek