ARANYOSKÁM! – musical a Madách Színházban

0
SZÉP-KÁRTYÁVAL IS FIZETHETŐ!
Ár24,000 Ft
SZÉP-KÁRTYÁVAL IS FIZETHETŐ!
Ár24,000 Ft
2023.02.26.
Mi lesz a fizetés módja?*
Utazási dokumentáció*
Hol száll fel buszra?*
* A folytatáshoz kérjük adjon meg minden szükséges adatot!

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

293

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2023.02.26.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 10.45
Az út leírása

Igen, ez AZ! Rengetegen láttuk – és zártuk szívünkbe – a hasonló című amerikai filmvígjátékot, melyben Dustin Hoffman nyújtott felejthetetlen alakítást, mint megszállott színész, aki a színházról mindent tud, a való életről azonban bőven van mit tanulnia. Akik a filmet látták, már tudják, rátalál-e végül az átütő tehetségű, de kiszámíthatatlan és egocentrikus Michael-ra a boldogság.

Michael Dorsey sokoldalú és zseniális színész, ám legendásan nehéz természete miatt lassan nem akad rendező New Yorkban, aki hajlandó lenne szerepet osztani rá. Mielőtt végképp szertefoszlanának ifjúkori álmai, elkeseredésében úgy dönt, bevet egy utolsó, hajmeresztő trükköt… – ami legnagyobb döbbenetére be is válik, és mielőtt kettőt pisloghatna, már a Broadway egyik készülő, erősen bukásgyanús musicaljét próbálja! Michael népszerűsége egyre nő, ám hamarosan ráeszmél, hogy borotvaélen táncol: a váratlan fordulat óta folyamatosan fenyegeti őt a szakmai, anyagi és magánéleti csőd réme – ugyanakkor azonban karnyújtásnyira kerül a sikertől, vagyontól és szerelemtől! Sőt, ha jól játssza ki a lapjait, talán még abba a förtelmes darabba is képes életet lehelni…

FONTOS!
Mivel jelenleg összesen 40 db jegyünk van, ezért kérjük, hogy akit érdekel az előadás, legkésőbb 2022. december 10-ig a jegy megvásárlásával jelezze részvételi szándékát! Így abban az esetben, ha nagyobb lenne az érdeklődés, talán tudunk még jegyeket kérni.

 
 

Csak azok számára biztosítjuk a helyet, akik a megadott határidőig megváltják belépőjegyüket, jegyeket nem teszünk félre senkinek! A megvásárolt belépőjegyek árát visszaadni nem áll módunkban és más útra sem helyezzük át a befizetett összeget! (A színházjegyek árát nekünk sem téríti vissza a szervező.)

 

 

 

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 10.45-kor.

Részvételi díj tartalmazza

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérő költségét
  • Színházjegyet

...nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)

A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT KORMÁNYZATI RENDELKEZÉSEK KÖVETKEZTÉBEN TÖRTÉNŐ PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

Képek