ANDRÉ RIEU KONCERT – Pozsony

0
BETELT!
Ár55,000 Ft
BETELT!
Ár55,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

428

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.11.07.
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 14.30
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész és karmester, 2024. novemberében várva várt visszatérésével kápráztatja el a pozsonyi közönséget új világkörüli turnéján. A lenyűgöző André Rieu által vezényelt Johann Strauss Zenekar, valamint a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták, és a csodálatos kórus a közönséget egy mesebeli utazásra csábítja. Az est során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, a show műsorokon keresztül, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival is találkozhatunk. André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét jegyeladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André Rieu és zenekara a nézők között vonul, majd színpadra lépnek. A látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő különleges vizuális élményt kínál az egész család számára. Készüljön fel André Rieu varázslatára 2024. november 7-én, amikor a holland hegedűművész és 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – végre visszatér Szlovákiába.

André Rieu nem csak egy estére szól. Ő egy életre szól.

 

Részvételi díj:

55.000 Ft/fő (busz + koncertjegy a B11 szektorban) vagy

65.000 Ft/fő (busz + koncertjegy a B10 szektorban)

Indulás:

14.30-kor Szombathelyről, az MMIK  (Brutscher utca) parkoló bejáratától

14.35 Szombathely, vasútállomás

14.55 Hegyfalu, a 84-es főúton, az OMV benzinkúttal szomszédos buszmegálló

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 14.30-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Csoportkísérő költségét
 • Koncertjegyet és foglalási kényelmi díjat

...nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
 • Útlemondási biztosítást + BBP-t (5.000 Ft/fő)

Felhívjuk érdeklődő Utasaink figyelmét, hogy koncertjegyeket önállóan nem értékesítünk, csak buszköltséggel együtt, csomagban! Köszönjük megértésüket!

 

Betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás megkötése kötelező! (Nem muszáj irodánkban, csak kérjük, hogy legyen!)

 

Fontos információk a szervezők részéről:

 • A koncert a megrendezés időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.
 • Az időpont változtatása esetén, egy új időpontot jelölnek ki, melyre az eredeti belépőjegy érvényes. Ez esetben jegyvisszaváltásra nincs lehetőség.
 • Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a koncerthelyszín készpénzmentes, azaz a büfékben és a ruhatárakban kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
 • A belépőjegy egy fő egyszeri belépésére jogosít.
 • Kérjük, ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön E-Ticketjéről. Mivel a QR kódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ leolvasott E-Ticketet fogadják el eredeti jegynek. Minden további, azonos QR kóddal rendelkező E-Ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.
 • A belépőjegy másolása, hamisítása bűncselekmény, amelyet a törvény büntet.
 • A bejárathoz közelítve készítsék elő a jegyeiket, ezzel a vonalkód ellenőrző kapuknál ne lassítsák a bejutást.
 • A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja.
 • Tilos bevinni a Rendezvény területére bármilyen italt, üveget, műanyag palackot, esernyőt, vagy bármely más, a Rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 • Szigorúan tilos minden kamera, vagy más hang- és képrögzítő eszköz, valamint szelfi bot használata!
 • Az előadásról kép vagy hangfelvétel készülhet, amelyen mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

 

Képek