André Rieu koncert Budapesten

0
BETELT!
Ár50,000 Ft
BETELT!
Ár50,000 Ft
The tour is not available yet.

Lefoglalom

Mentés a kedvencek közé

Adding item to wishlist requires an account

1472

Hírlevél

Időtartam: 1 nap
Dátum: 2024.11.09. (BETELT!)
Indulás: Szombathely, MMIK Parkoló, 15.00
Minimum életkor: 6 év
Az út leírása

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész és karmester, 2024. novemberében várva várt visszatérésével kápráztatja el a budapesti közönséget új világkörüli turnéján.

A lenyűgöző André Rieu által vezényelt Johann Strauss Zenekar, valamint a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták, és a csodálatos kórus a közönséget egy mesebeli utazásra csábítja. Az est során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, a show műsorokon keresztül, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival is találkozhatunk. André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonását is tapasztalhatjuk.

Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét jegyeladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André Rieu és zenekara a nézők között vonul, majd színpadra lépnek. A látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő különleges vizuális élményt kínál az egész család számára.

Készüljön fel André Rieu varázslatára 2024. november 9-én a MVM Dome-ban, amikor a holland hegedűművész és 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – végre visszatér Magyarországra.

André Rieu nem csak egy estére szól. Ő egy életre szól.

 

Indulás:

15.00-kor Szombathelyről, az MMIK  (Brutscher utca) parkoló bejáratától

További felszállási helyek:

 • 15.05 Szombathely, vasútállomás
 • 15.25 Hegyfalu, a 84-es főúton, az OMV benzinkúttal szomszédos buszmegálló

 

Eltolt fizetési lehetőség:

helyfoglalás: 10.000 Ft-tal, a szabad helyek függvényében lehetséges

 1. részlet: 25.000 Ft befizetése legkésőbb 2024.04.30-ig
 2. részlet: 15.000 Ft legkésőbb 2024.10.09-ig

 

(Jegyeink a 313-as szektor M, N és P soraiba szólnak.)

 

Felhívjuk érdeklődő Utasaink figyelmét, hogy koncertjegyeket önállóan nem értékesítünk, csak buszköltséggel együtt, csomagban! Köszönjük megértésüket!

Indulás

Szombathely, MMIK parkoló, 15.00-kor.

Részvételi díj tartalmazza

 • Autóbuszos utazást
 • Koncertjegyet

...nem tartalmazza

 • Útlemondási biztosítást (5.000 Ft/fő)

Fontos információk a szervezők részéről:

 • A koncert a megrendezés időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.
 • Az időpont változtatása esetén, egy új időpontot jelölnek ki, melyre az eredeti belépőjegy érvényes. Ez esetben jegyvisszaváltásra nincs lehetőség.
 • Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy az MVM Dome készpénzmentes, azaz a büfékben és a ruhatárakban kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
 • A belépőjegy egy fő egyszeri belépésére jogosít.
 • Kérjük, ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön E-Ticketjéről. Mivel a QR kódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ leolvasott E-Ticketet fogadják el eredeti jegynek. Minden további, azonos QR kóddal rendelkező E-Ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.
 • A belépőjegy másolása, hamisítása bűncselekmény, amelyet a törvény büntet.
 • A bejárathoz közelítve készítsék elő a jegyeiket, ezzel a vonalkód ellenőrző kapuknál ne lassítsák a bejutást.
 • Minden szinten található ruhatár és büfé.
 • A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjeggyel sem látogathatja.
 • Tilos bevinni a Rendezvény területére bármilyen italt, üveget, műanyag palackot, esernyőt, vagy bármely más, a Rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.
 • Szigorúan tilos minden kamera, vagy más hang- és képrögzítő eszköz, valamint szelfi bot használata!
 • Az előadásról kép vagy hangfelvétel készülhet, amelyen mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

 

Képek